Tiedotteet

Valio Oy:n innovaatio- ja yhteistyökykyä osoittavat tulokset paranivat
Valio Oy mittautti jo toista kertaa innovaatio- ja yhteistyökykynsä tilaajana. Valion palveluntuottajat ympäri Eurooppaa antoivat arvionsa Valion innovaatio- ja yhteistyökyvystä tilaajana. Valion saavuttama tulos kertoo hyvästä trendikehityksestä.


- Tulokset olivat erittäin hyvää tasoa, mikä vahvistaa meille että tekemämme kehitystyö on ollut hedelmällistä. Asioista on alettu puhumaan ja kehittämistoimenpiteitä on tehty. Kehittämisen varaa löytyy edelleen muun muassa sopimuskannusteissa, valintakriteereissä ja yhteistyön pitkäjänteisyydestä, toteaa johtaja Jorma Ruikka Valiolta.

- Johtaja Jorma Ruikka jatkaa, erityisen iloinen olen siitä, että palveluntuottajamme kokevat meidät ammattilaisina ja luottamusta herättävänä kumppanina, jonka vetovoima on hyvällä tasolla omassa vertaisryhmässä. Innovaatio- ja yhteistyökyvyn kehittämisen merkitys nousee jatkuvasti ja tästä meidän on hyvä jatkaa.


Innovaatiomittaus-metodilla tehty analyysi voidaan toteuttaa globaalisti sen monikielisyysominaisuuden avulla. Palveluntuottajapinnasta mitatut tulokset auttavat kanavoimaan ja edistämään palveluntuottajien ideoiden esiintuomista tuotteiksi, palveluiksi ja toimintamalleiksi saakka.